En bit ur mitt liv

Alla inlägg den 14 april 2020

Av Kattis - 14 april 2020 21:26

Kör igång arbetsveckan ordentligt med lång arbetsdag och två möten. Med tanke på mina värkande ben (tog värktablett imorse för att ens kunna röra mig) unnade jag mig en vilodag så där bara. Rakt av. Utan krussiduller och med en pralin till. Eller två. Kan ha varit fyra, men vem räknar.

Vet inte hur min kost förhåller sig till min träning. Funderar på om det ligger i obalans. Skaver med kraften och återhämtningen (med tanke på träningsvärken) och fryser så förbaskat jämt. Konstant. Går fortfarande med underställ och två jackor medans jag ser folk springa med short. Hmmm.
Igår vräkte jag i mig en pizza.
Måste ta en funderare på det där.

Lärarna har ett litet ordspråk som gäller att det du inte får gjort innan påsk hinner du inte med. Med andra ord, nu går det fort.
Jag gillar den tanken. Snart sommarlov. Helt ok.

Hur mitt liv ser ut till hösten är dock ännu en gåta. Min tjänst som elevassisten går ut i augusti och även om jag vet att skolan har planerat in mig i organisationen, så vet jag inte om jag har det. Beror lite på hur och varför.

I övrigt har jag sökt till drygt åtta olika utbildningar. Både yrkeshögskola och vanlig. Sökningar i en blandad kompott, utspridda nät åt både höger och vänster.
Jag brukar inte vilja vara öppen med sånt, vet ju inte om jag kommer in på nån. Men som ett första steg är jag nöjd med att vara behörig till samtliga. Känns som en vinst bara där. Jag är inte så knusslig.

Jag har suttit och omplacerat mina ansökningar tio gånger om nu. Vad vill jag helst. Det. Eller nej. Byt. Byter igen. Äh. Nej.
Skönt att valet stänger imorgon. Lagt kort ligger. Då blir det lugnt.
Storpojkarna har också skickat sina ansökningar.
Jag vill ju inte prata för mycket om dem. Det är ju deras liv. Men det går åt olika håll kan jag ju säga. Ekonomiskt och konstruktion.

Det blir hur som helst otroligt spännande. Av tre möjliga kanske någon sitter i skolbänken till hösten i alla fall. Om inte corona sabbar det med.

Spännande som sagt.

Presentation


Ett liv i förändring. Från heltidsmamma till en kvinna med tid för egna intressen.

Gossarna

 

2014  

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Några egna ord

Statistik

RSS


Skapa flashcards