En bit ur mitt liv

Alla inlägg den 6 maj 2020

Av Kattis - 6 maj 2020 21:29

Lydigt ligger jag på golvet och gör mina bakåtböjningar. Helt enligt sjukgymnastens beskrivning. Det känns lite ömt. Men samtidigt väldigt skönt. Jag går väldigt lågt. Känner in ryggen och är noga med att kunna slappna av ordentligt i toppläget. Efterhand kommer jag lite högre.

Redan igår var det stor skillnad på ryggsmärtan. Nästan så att jag spontant skulle säga att den är bra. I vanliga fall hade jag gått ner och gymmat som vanligt. Sprungit i normal intensitet.
Fast ryggen är ju inte bra. Jag kan inte ta av mig strumporna utan att det gör ont och jag måste krumbukta härsan och tvärsan för att hitta läget som gör rörelsen minst obekväm.

Nu har jag bett om hjälp och kämpar för att hålla mig till reglerna. Fast hon sa ju inte att jag inte fick...
Jodå. Några direktiv fick jag. Förutom de rörelser jag skulle göra flera gånger om dagen var ordern att inte göra några framåtböjningar alls. Ibland måste man ju, men som regel inte.
Sen skulle jag hålla mig till mjukt underlag.

Jag har låtit bli att springa något. Men raska promenader har jag tagit både igår och idag. På elljusspåret och in på skogsstigarna. Och jag älskar ju att vistas där, så det är ju mysigt. Fast jag gillar ju när det går fortare än gångtakt. (Idag råkade jag nog småjogga vissa partier där man bara inte kan låta bli) (Men, schhy, säg inget)
Jag kan ju alltid lura mig själv genom att byta om till träningskläder och låtsas att jag tränar. Ett par tights kan göra underverk för känslan.

Imorgon är det torsdag.
Undrar hur ryggen mår då. Måndag var lite bättre än söndag. Tisdag var lite bättre än måndag. Onsdag var lite bättre än tisdag.
Så om vi fortsätter så här blir det väl kalas till slut.

Kalas. Det låter trevligt.

Presentation


Ett liv i förändring. Från heltidsmamma till en kvinna med tid för egna intressen.

Gossarna

 

2014  

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Några egna ord

Statistik

RSS


Skapa flashcards