En bit ur mitt liv

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Kattis - 9 mars 2010 12:39

Jag hade ett möte nu på morgonen och fick sen en stund över innan det var dags för hämtning. Vi, jag och lille D, passade på att dra vårt strå till stacken för att komma lite närmare våren. Vi tog bort lite snö.......

Det resulterade i några framskottade traktorer, trampbilar och barnbord. Härligt med lite äkta uteleksaker, nu vill vi bara plocka bort allt vad pulkor och snowracers heter. 

Jag tänkte ordna en riktig utefika sen när alla gossar kommit hem.....


Då vi for för att få hem de två första grabbarna kunde vi till och med lipa åt overallen och ta jackan istället. Underbart! Det är över fem plusgrader och värmen känns ordentligt i solen!

Jag tror det krävdes sex dygn med plusgrader för att SMHI skulle klassa det som vår, så nu gäller det att det håller i sig. Vi är väl inne på andra dygnet, inte sant?!


Jag satt och försökte budgetera lite över kostnaderna till vårt duschrum på nedre botten härom kvällen. Hmmmmmm.......Vad tusan är det med priserna egentligen!

Hur kan det vara så dyrt? Bara en sådan sak som en handdukstork kostar lätt runt fem tusen! Det är ju inte klokt! Och en ny toa ligger på minst två.

Sen är ju jag lite knäpp och vill ha vissa inredningsdetaljer som är lite extra. Nu är det en lite avancerad vägg. Men då får man ju försöka skära ner på det andra. 

Fast det var just det, att det var inte så lätt......Allt var dyrt!

Man kanske får köpa in lite detaljer då och då. Handfat  och kran köpte vi faktiskt för mer än fem år sen. Det är nog lite väl långt i förväg, men det var för att det kom lite andra renoveringsprojekt emellan.

Men nu börjar det närma sig.........hoppas jag.......


Tack också för intitten Annica.




Presentation


Ett liv i förändring. Från heltidsmamma till en kvinna med tid för egna intressen.

Gossarna

 

2014  

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Några egna ord

Statistik

RSS


Skapa flashcards